AFTER PITCH

[sc name=”add-title”]

Campspace is het meest duurzame boekingsplatform overnachtingen in de natuur. Campspaces kunnen verschillen van een plek voor een tent bij iemand in de tuin tot aan volledig verzorgde boomhutten. En alles daar tussenin. De missie van Campspace is ‘Reconnect Outside’. Reconnect met jezelf, met je reisbuddies, met de lokale verhuurder. Op campspace.com heb je keuze uit duizenden plekken.

De reisbranche is op dit moment verantwoordelijk voor 10% van de CO2 uitstoot wereldwijd. Als ons reisgedrag niet verandert en de middenklasse op deze manier doorgroeit, stoot de reisbranche alleen al meer CO2 uit dan in het Parijs Klimaatakkoord is opgenomen. Veel mensen leven steeds bewuster; wat eet ik? Welke producten koop ik? Hoe is mijn verhouding tussen werk en privé? Allemaal terechte vragen maar zijn we ook bewuster gaan reizen?

Campspace biedt een duurzaam alternatief aan dichtbij huis. Lokale en kleinschalige verhuurders kunnen hun land, minicamping of outdoor accommodatie als ‘een campspace’ verhuren. En buitenliefhebbers kunnen deze avonturen boeken.

Om zoveel mogelijk campspaces aan buitenliefhebbers te kunnen bieden, dient er doorlopend ontwikkeld te worden aan het platform. Verhuurders kunnen via veel verschillende platformen hun locatie verhuren. Daarom werkt Campspace op een persoonlijke manier samen met haar verhuurders. Op die manier wordt de service die de startup biedt aan verhuurders steeds verder geoptimaliseerd. Tevreden verhuurders is een essentiele voorwaarde om zoveel mogelijk campspaces te kunnen aanbieden via het platform.

In 2020 is Campspace met meer dan 1.000% gegroeid als het gaat om aantal boekingen. Bovendien werd dit zeer succesvolle jaar afgerond met een nieuwe succesvolle investeringsronde. Met deze investeringsronde is er ook gekeken naar een nieuwe omgeving waarin veel kruisbestuiving mogelijk is. Campspace vraagt verhuurders niet alleen om hun land te delen met buitenliefhebbers maar ook hun kennis van wat je het beste kan doen tijdens je verblijf. Het delen zit in de kern van Campspace. Dankzij PITCH krijgt Campspace de mogelijkheid om met andere mensen, grote bedrijven én startende bedrijven samen te werken en samen te delen.

Meer cases

STAY
TUNED!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over HARLEM PITCH.