AFTER PITCH

[sc name=”add-title”]

Dutchen is opgericht vanuit de gedachte dat vakantievieren beter, duurzamer en comfortabeler moet zijn. Het bedrijf is ontstaan in de prachtige omgeving van Schoorl. In en rondom het dorp zijn dan ook vier Dutchen-vakantieparken te vinden. Vanaf de oprichting in 2010 is het bedrijf hard gegroeid en Dutchen is dan ook altijd op zoek naar manieren om het verblijf van gasten nóg aantrekkelijker te maken. Met nieuwe, verrassende locaties en herkenbare faciliteiten, én door altijd te kijken naar manieren om de service te verbeteren.

Als een van de drijvende motoren achter Harlem Pitch werkt Dutchen veel samen met allerlei partijen die waarde kunnen toevoegen aan het bedrijf. Er wordt altijd nagedacht over de vraag hoe de klant nóg beter geholpen kan worden, welke extra’s er aangeboden kunnen worden en hoe bijvoorbeeld het boeken van een verblijf zo simpel en overzichtelijk mogelijk gemaakt kan worden. Zo is er geïnvesteerd in een open-source reserveringssysteem dat altijd in ontwikkeling is én te gebruiken voor partners uit het netwerk van Dutchen.

Dutchen hotels en vakantieparken beschikken niet over een fysieke receptie; het hele proces van inchecken, informatieverstrekking en het bijboeken van artikelen gaat online én via de nieuwe Dutchen-app. Zelfs het openen van hoteldeuren gaat volledig keyless!
Dutchen investeert volop in de infrastructuur en is altijd op zoek naar mogelijkheden en partners die het bedrijf verder kunnen helpen. Mede daarom is Dutchen een van de initiators van de Harlem Pitch.

Duurzaamheid is een erg belangrijk thema voor Dutchen. Alle villa’s worden zo duurzaam mogelijk gebouwd, er wordt bij voorkeur gewerkt met lokale ondernemers. De villa’s zijn zoveel mogelijk één met de natuur, qua kleuren en materiaalgebruik en ze zijn veelal voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Tevens steunt Dutchen verschillende goede doelen en lokale sportverenigingen.

Alle Dutchen-parken zijn gebouwd in of nabij een natuurgebied. Dit zijn plekken waar de omgeving centraal staat en waar gasten volledig tot rust kunnen komen. Nederland beschikt over prachtige natuurgebieden, zoals het duingebied rondom Schoorl, het Lauwersmeer en de Waddeneilanden en nationaal park Drentsche Aa. Gasten kunnen fietsen huren bij hun verblijf en Dutchen stimuleert dit actief; per fiets de omgeving verkennen is de mooiste en de minst belastende manier!

Meer cases

STAY
TUNED!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over HARLEM PITCH.