AFTER PITCH

[sc name=”add-title”]

IAAY – It’s All Around You – is een marketingbureau, gevestigd in Haarlem. Één van de belangrijkste markten van het bureau is de (high-end) leisure-markt, waar IAAY inmiddels een sterke klantenkring heeft opgebouwd.

Hotels, restaurants, luxe vakantieparken en vastgoedprojecten; het team mag inmiddels veel bedrijven uit deze sectoren tot hun vaste klanten rekenen.

IAAY bestaat uit digitale strategen, social media experts, creatives, copywriters – een uiteenlopend en hecht team. Met hun expertise en het sterke netwerk in de IT-wereld is IAAY altijd op zoek naar nieuwe manieren om maximale waarde te creëren voor de klant.

Een belangrijke ontwikkeling voor IAAY in het laatste jaar is de samenwerking met TeamITG. IAAY is partner van TEAMITG en hun software CanoplyDeploy. CanopyDeploy is hét e-mailmarketing en marketing automation platform van Nederland en is snel aan het uitgroeien tot een wereldwijd bekend systeem.

Samen met CanopyDeploy wordt er gewerkt aan oplossingen voor problemen waarvan klanten soms nog niet eens wisten dat ze bestonden. IAAY heeft het platform, samen met CanopyDeploy, helemaal ingericht naar de wensen van verschillende klanten in de leisuremarkt. Een volledig gepersonaliseerde mail sturen, een week voordat een gast incheckt bij een hotel, waarin de klant de mogelijkheid krijgt om een product bij te bestellen waarvan IAAY op basis van de data weet dat de kans groot is dat de klant het product gaat bijbestellen? Dát zijn de uitdagingen waar IAAY zich mee bezighoudt!

IAAY heeft samen met TeamITG de koppeling ontwikkeld tussen MEWS (MEWS link) en CanopyDeploy. De vraag ontstond vanuit een klant en deze koppeling is inmiddels een belangrijk product geworden. In 2021 richten ze zich met hiermee op meer dan 1500 hotels, om deze te voorzien van de volledig ingerichte en geautomatiseerde marketingsoftware.

Nog steeds maakt IAAY gebruik van de kennis van het PITCH netwerk. Niet alleen om te sparren over strategische keuzes, maar ook om in hun netwerk nieuwe vormen van marketing automation te testen.

IAAY is opgericht door Warner, een van de coaches in de Harlem Pitch, en Merijn. Zij kwamen elkaar ooit tegen bij een pitch voor een grote opdracht, die ze uiteindelijk samen zijn gaan doen. Warner en Merijn begrijpen dus als geen ander de kracht en de mogelijkheden die een sterk netwerk en een goede pitch kunnen bieden!

Meer cases

STAY
TUNED!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over HARLEM PITCH.